Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

”E jucător în care avem mare încredere”. Cine îi va lua locul lui Boboc la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20974203/1/boboc.jpg

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi este al patrulea jucător care părăseşte formaţia bucureşteană în acestă iarnă, după împrumuturile lui Ianis Stoica la ”U” Cluj, Alexandru Musi la Poli Iaşi şi transferul lui Andrei Dumiter la Poli Iaşi.

Postul nu rămâne deficitar la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Ovidiu Popescu va reveni, după ce a lipsit jumătate de an, din cauza unor probleme serioase la ligamentul încrucişat. De asemenea, ca fundaş lateral ar putea fi şi tânărul Pantea, care a devenit o prezenţă constantă în formula de start a vicecampioanei din Superliga.

”Şi Pantea poate fi o soluţie şi pentru stânga, şi pentru dreapta. Are 19 ani şi e jucător în care avem mare încredere. Plus că revine Ovidiu Popescu. În februarie va putea juca”, a spus Stoica, pentru Orange Sport.

Au fost anunţate alte două plecări

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a anunţat alte două plecări de la echipă, după ce ambii au reziliat contractul cu ”roş-albaştrii”.

Florin Achim şi Bogdan Rusu sunt cei doi jucători care şi-au reziliat contractul cu FCSB, intrând astfel pe lista jucătorilor care au părăsit gruparea bucureşteană în acestă iarnă. Pe acestă listă se află mai află Andrei Dumiter, care a plecat la FC Voluntari, Radu Boboc şi Marco Dulca.

”Achim a reziliat contractul acum câteva zile. N-a jucat deloc. S-a operat acum trei luni la umăr, de asta nu a jucat. Rusu a reziliat contractul azi (n.r- vineri), Boboc deja am anunţat, iar Dulca a renunţat joi. Da, s-au pierdut bani.

Probleme au fost cu jucătorii care nu aveau drept de joc la a treia echipă. Ştii cum e? Şi-au asumat riscul de a nu juca până în vară, dacă nu vor să meargă la fosta echipă.

Mai e Bouhenna care nu intră în vederile noastre. El va veni pe 16 ianuarie”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele