Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

E gata! MM Stoica a anunţat înlocuitorul lui Andrea Compagno: ”Are 1.91. E imbatabil!”

FCSB Publicat pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21472432/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai avut acelaşi randament.

Conducerea FCSB-ului se pare că a găsit jucătorul care ar putea să îl înlocuiască pe atacantul italian. Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno. Sosit în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, italianul va fi cedat în schimbul sumei de 400.000 de euro.

Mihai Stoica a vorbit despre acest subiect şi a declarat că ”roş-albaştrii” au deja un jucător care poate fi înlocuitorul lui Compagno, respectiv David Miculescu.

Astfel, MM Stoica a subliniat că Miculescu este de neoprit în jocul aerian şi are toate şansele să se impună în poziţia a noua.

”Are 1.91. E imbatabil!”

”David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult (n.r. număr 9), dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9. 

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi (n.r. Alex) Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Viorel Moldovan a explicat şi el că David Miculescu ar putea juca pe postul de atacant central în noua formulă tactică a FCSB-ului, chiar dacă jucătorul sosit de la UTA a evoluat pe foarte multe poziţii până în acest moment. 

”Miculescu ar putea să interpreteze rolul de nouar. Şi el a fost purtat peste tot, dar dacă i se defineşte poziţia, poate să joace”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a sosit la FCSB în vara anului 2022, iar patronul a plătit 1,7 milioane de euro în schimbul jucătorului venit de la UTA  Arad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele