Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

E gata! Becali s-a răzgândit şi nu mai dă afară unul dintre titularii echipei: ”E folositor! Ne-a câştigat meciuri!”

FCSB Publicat pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21430000/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-16-10-2022.jpg

Contractul lui Valentin Creţu a fost prelungit pentru încă un sezon în aceast an, iar fundaşul dreapta în vârstă de 34 de ani ar încasa la FCSB un salariu în valoare de 10.000 de euro lunar, o sumă impresionantă pentru Superliga României, potrivit presei din România. 

Hotărârea lui Becali este cu atât mai surprinzătoare ţinând cont de faptul că pe 3 aprilie, după Sepsi – FCSB 1-2, latifundiarul a anunţat că apărătorul lateral nu va mai juca niciodată la echipa sa.

De atunci, Gigi Becali s-a răzgândit de mai multe ori în prinvinţa lui Vali Creţu. Omul de afaceri părea dispus să scape de jucător în acestă iarnă şi îl adăugase pe o listă cu mai mulţi fotbalişti care ar putea pleca. 

Totuşi, se pare ca latifundiarul din Pipera s-a răzgândit. Gigi Becali a recunoscut recent că Valentin Creţu este folositor echipei şi a precizat că este posbil ca fotbalistul să rămână la FCSB cel puţin până în vară. 

”E folositor! Ne-a câştigat meciuri!”

“Pe Creţu cred că îl voi ţine, pentru că este folositor echipei. Adică el ne-a câştigat două meciuri. Cu Craiova nu a mişcat Mitriţă. Deci este folositor echipei. Cred că îl ţin până în vară”, a spus Gigi Becali, la Fanatik. 

Jucătorii la care renunţă Becali

”Să vedem că o să ne despărţim de vreo câţiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărţim de ei. (n.r. - Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Am zis că nu ne despărţim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu ştie. Djokovic este pe lista despărţirilor din iarnă. Facem selecţie, selecţie! Crema, crema!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele