Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”E favorită FCSB să câştige titlul?”. Marius Lăcătuş, verdict clar: ”Mie nu-mi indică nimic!”

FCSB Publicat pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21265039/1/lacatus.jpg

Echipa FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă.

FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul.

În minutul 35, Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

După pauză, FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.

Chiar dacă s-a impus greu cu Dinamo, FCSB a bifat a doua victorie. Echipa lui Becali are 6 puncte din tot atâtea posibile şi se anunţă ca fiind una dintre favorite la titlu în acest sezon. 

Totuşi, Marius Lăcătuş, susţinător CSA Steaua, nu crede acest lucru. Fostul internaţional consideră că nu există niciun semn care ar indica că FCSB va triumfa în Superligă. 

”E favorită FCSB să câştige titlul?”

”(n.r. e favorită FCSB să câştige titlul?) Păi nu. Astăzi. Mie nu-mi indică nimic că sunt favoriţi. Am văzut un joc la Târgu Jiu cu Craiova bun şi am văzut o jumătate de joc cu Dinamo. O primă repriză bună”, a spus Marius Lăcătuş, la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele