Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”E cel mai important transfer”. MM Stoica, discurs la superlativ despre Vlad Chiricheş

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21268624/1/chiriches-si-mm.png

Partida Oţelul Galaţi - FCSB va fi transmisă în direct, sâmbătă, de la 21:30, pe canalul Prima Sport 1. De asemenea, partida dintre cele două echipe va putea fi urmărită online şi pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, meciul din Superligă va putea fi urmărit şi în format video-text pe site-ul Primasport.ro, de unde nu vor lipsi cele mai importante faze din meci.

La conferinţa de presă au participat noul venit Vlad Chiricheş şi team managerul MM Stoica, care a vorbit la superlativ despre fundaş, pe care îl consideră un veritabil lider.

 

”Consider că ne lipsea un lider, pentru că noi aveam lideri tăcuţi. A fost căpitan într-un campionat străin şi asta înseamnă că este un lider. E unic, pentru că aşa cum am spus şi-n introducere, a semnat cu noi căpitanul echipei naţionale.

E cel mai important transfer, din acest punct de vedere”
, a spus Mihai Stoica, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei.

FCSB a început în forţă campionatul, echipa lui Gigi Becali a câştigat cu FC U Craiova în prima etapă şi cu Dinamo în a doua etapă din Superligă. Florinel Coman pare omul momentului la FCSB şi a avut evoluţii bune în cele două meciuri pe care FCSB le-a jucat în acest sezon din Superligă. 

În tabăra opusă, Oţelul Galaţi a revenit în Superligă şi este neînvinsă după primele două etape. Echipa lui Dorinel Munteanu a remizat cu UTA şi Universitatea Craiova. Totuşi, trupa de la Galaţi a arătat un joc de echipă solid şi s-a simţit influenţa la echipă a fostului mare internaţional.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele