Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

”După ultimele decizii ale instanţei, sunt printre cei mai titraţi jucători din istoria clubului!”. Adi Popa nu ratează nicio ocazie să râdă de cei de la FCSB

FCSB Publicat pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

În continuare, disputa publică dintre FCSB şi Steaua este de actualitate, iar foştii fotbalişti, care au jucat pentru una dintre cele două, îşi spun punctele de vedere.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21429702/1/steaua-bucuresti-fc-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-7-11-2022.jpg

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată mult timp. Totuşi, în acest sezon, ceea ce părea imposibil s-a produs, iar FCSB a jucat mai multe meciuri în Ghencea, după lungi discuţii şi negocieri care păreau că nu duc niciunde.

În România sunt încă două tabere, iar fanii sunt împărţiţi, o mare parte dintre ei fiind alături de echipa lui Gigi Becali. Adi Popa este una dintre vocile din fotbalul românesc care s-a plasat împotriva echipie lui Becali. El este supărat pe FCSB pentru modul cum l-a trattt la ultima lui aventură la club. 

Recent, fotbalistul nu a ezitat să îi înţepe pe cei de la FCSB şi chiar s-a numit unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului, făcând aluzie la faptul că echipa lui Becali deţine doar palmaresul din 2003 până în prezent. 

”După ultimele decizii ale instanţei, sunt printre cei mai titraţi jucători din istoria clubului!”

”Nu este de vibrat sau de nevibrat, dar vă daţi seama… am obţinut acolo opt trofee. Dacă judecăm după ultimele decizii ale instanţei sunt printre cei mai titraţi din istoria clubului.

Păcat că s-a ajuns la situaţia asta şi când spun asta mă gândesc la cum s-au comportat cei de acolo cu mine, după ultimul mandat. Viaţa merge înainte şi este normal să le ţin pumnii foştilor colegi.

Mai vorbesc cu jucătorii şi am amintiri frumoase de acolo, pe care nu le poate şterge nimeni. Sunt cele mai frumoase momente din carieră, cu titluri şi cariere”, a declarat Adi Popa, citat de Playsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele