Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Doi jucători de la FCSB, transferaţi la pachet de un club din Superligă. Echipa a făcut anunţul: ”Da, este adevărat!”

FCSB Publicat pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21419368/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-1.jpg

Dorin Rotariu (28 de ani) pare că nu mai are viitor la FCSB. Extrema ar putea continua însă în Superliga, la Sibiu.

Principalul impediment este salariul, unul foarte mare pentru ce pot plăti sibienii în prezent.

Pe lângă Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Ovidiu Popescu şi Octavian Popescu au fost criticaţi de latifundiar.

Totuşi, Gigi Becali ar putea scăpa în această iarnă de doi fotbalişti în care nu mai are încredere. Este vorba despre Eduard Radaslavescu, jucător care pare că nu îşi găseşte locul la FCSB, dar şi de Dorin Rotariu, ambii fiind doriţi de FC Hermannstadt.

Recent, oficialul clubului din Sibiu, Dani Coman, a recunoscut că echipa lui îi vrea pe ambii jucători de care Gigi Becali nu mai doreşte să audă. Totuşi, fostul portar a recunoscut că salariul lui Rotariu ar putea să fie un impediment în această tranzacţie. 

Radaslavescu a ajuns la FCSB de la Farul în vara lui 2022, iar Gigi Becali a plătit pentru semnătura lui 850.000 de euro.

”Este adevărat că îi vrem pe Radaslavescu şi Rotariu. Vom vedea dacă ne vom înţelege. Salariul lui Rotariu poate fi o problemă, vom negocia cu FCSB şi cu jucătorul”, a spus Dani Coman, pentru iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele