Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Deosebit de slabă şi trăieşte numai din valoarea individuală a unor băieţi”. Startul perfect al celor de la FCSB, desfiinţat!

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21270374/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-4.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, cu scorul de 2-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat Oct. Popescu ’40 şi Compagno ‘90+1.

Cei de la FCSB au un start excelent de sezon, cu procentaj de 100% al victoriilor (n.r. trei în Superliga şi una în preliminariile Conference League). Însă nu toată lumea e dată pe spate de prestaţia vicecampioanei României.

Jurnalistul şi comentatorul Bogdan Cosmescu este de părere că FCSB practică un joc slab, dar e situaţia e salvată de valoarea individuală a unor jucători.

”Mi se pare că FCSB este deosebit de slabă şi că trăieşte numai din valoarea individuală a unor băieţi. Mi se pare că nu fac nimic la antrenamente.

Dacă eu aş fi antrenor, dar nu m-aş duce acolo că am alte treburi, şi as spune hai la treabă, hai să vedem ce facem, cred că aşa ar juca. Ar juca altfel? Eu nu văd nimic.

Dă Popescu un gol dintr-o situaţie pe care nu poţi să o înţelegi, nu îl atacă nimeni. Nu înţelegi nimic. Eu nu înţeleg ce joacă FCSB. Mi se pare că se minte cu cele patru victorii din acest start de sezon.

(n.r. cine joacă fotbal în campionatul României) Sepsi, deşi şi ea cu FC U Craiova a fost modestă. Nu joacă nimeni, de fapt, la noi. Ăsta-i adevărul.

Şi faptul că nu joacă nimeni e demonstrat de Farul, care cu echipa secundă a secundelor face şase puncte împotriva unor formaţii bune, de mijlocul clasamentului cum sunt şi sigur vor fi Hermannstadt şi Voluntari.

Bă, nu se poate. Deci când vezi echipa Farului te gândeşti cum să nu-i baţi. Bă, dacă nu-i bat pe ăştia, nu mai bat pe nimeni. Iaşiul e cea mai slabă nou-promovată în acest moment. Nu există discuţii.

Noi avem trei perioade de transferuri: prima - aia normală, a doua - când începe campionatul şi până în septembrie, şi apoi - în iarnă, când mai aduc opt jucători ”,
a explicat Cosmescu, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele