Ultima oră
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape

Dennis Man, gata să o părăsească pe Parma. Unde poate pleca jucătorul român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20759769/1/profimedia-0684054944.jpg

Dennis Man se află într-o formă bună şi are şanse mari să o părăsească pe Parma în această vară.

Internaţionalul român a ratat promovarea în Serie A, cu Parma şi îşi doreşte o mutare la altă echipă. În momentul de faţă este cel mai bine cotat jucător din Serie B, 6.5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Victor Becali, consilierul firmei care îl reprezintă pe jucătorul în vârstă de 23 de ani, a anunţat că a existat o ofertă din Turcia.

”A fost o ofertă din Turcia pentru Dennis Man. E jucătorul Parmei, are contract cu Parma, are acelaşi salariu ca în prima divizie. Parma a mai făcut schimbări la nivel de conducere, a venit antrenor nou, cel care a promovat-o pe Cremonese.

A promovat şi nu s-a dus în Serie A, a semnat cu Parma, pentru că e un club care nu are probleme financiare, americanul plăteşte la timp”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Acelaşi Victor Becali a precizat că e în căutarea unei noi echipe pentru Dennis Man.

”Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniştit, şi-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluţie. Importante sunt evoluţiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ţi doreşti”, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele