Ultima oră
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”
FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni
Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League
Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta” Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta”

Denis Oncescu, fostul portar al celor de la Dinamo a semnat cu un club de tradiţie

Liga II Publicat de Daian Cutu pe joi, 00:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21644773/1/oncescu.jpg

Continuă transferurile la FC Argeş! Piteştenii nu concep să rateze promovarea, având la cârmă tandemul Nicolae Dică - Dani Coman.

Divizionara secundă a adus un portar trecut pe la Dinamo. Este vorba despre Denis Oncescu (19 ani), care a juca stagiunea trecută la Concordia Chiajna.

Oncescu are o misiune grea pentru a prinde un loc de titular, deoarece îl are concurent pe post pe experimentatul Cătălin Straton.

”Denis Oncescu este un tânăr portar, în vârstă de 19 ani, de 1.87 m. Sezonul trecut la Concordia Chiajna, echipă la care a bifat 25 de prezenţe. A debutat la seniori pentru Dinamo, în sezonul 2022/23, pe când formaţia bucureşteană activa în divizia secundă.
 
A apărat atunci în 18 meciuri în toate competiţiile, în 7 dintre acestea reuşind să nu încaseze niciun gol. În prezent este cotat de transfermarkt.ro la 250.000 euro. A făcut parte din lotul României U20 pentru turneul U20 Elite League, fiind rezervă neutilizată în 4 partide”, au anunţat piteştenii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele