Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Darius Olaru, apt de joc pentru partida cu Hermannstadt. ”Este 100% pregătit pentru meci”

FCSB Publicat pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21424944/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fotbal-club-fcsb-sa-superliga-superbet-10-12-2023.jpg

Darius Olaru s-a accidentat în partida cu CFR Cluj, din etapa trecută, şi a fost nevoit să părăsească terenul înainte de pauză.

În finalul primei reprize de la Cluj, Olaru s-a accidentat, iar situaţia lui nu arată deloc bine având în vedere că nu putea călca în piciorul lovit. Cu toate acestea Elias Charalambous a transmis că mijlocaşul de 25 de ani a suferit doar o contuzie şi va putea fi utilizat în partida cu Hermannstadt.

  • FCSB – Hermannstadt, cel mai puternic meci din etapa cu numărul 20 a Superligii, va fi transmis în direct la Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro

”Olaru este 100% pregătit pentru meci”, a anunţat tehnicianul lui FCSB.

Compagno, dorit de un club important din Superliga

Andrea Compagno ar putea pleca de la FCSB la o altă echipă din Superliga, după ce patronul formaţiei a dezvăluit că va negocia aducerea atacantului italian.

Gigi Becali a anunţat că nu este mulţumit de jocul lui Compagno şi l-a pus pe atacant, adus de la FCU Craiova în urmă cu mai bine de un an, pe lista de transferuri. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunţat că l-ar dori pe atacant, dar nu e dispus să dea suma cerută de finanţatorul FCSB-ului, adică 500.000 de euro.

”Nu am discutat nici despre Rotariu, nici de Compagno. Mie îmi place de Compagno, dar nu am ajuns să discutăm despre niciun jucător. Mie mi se pare un atacant foarte bun pentru nivelul nostru. Dacă eu aş fi antrenorul lui Sepsi, l-aş aduce, dar eu ţin cont de ce spune domnul Storck.

Nu ştiu, nu am discutat despre jucători. 500.000 de euro este o sumă mare, dar poate o să scoatem altfel această înţelegere. Se poate negocia la orice jucător, o să discutăm înainte de sărbători cu două zile să vedem.

Noi niciodată nu am dat bani pe jucători, maximum 100.000 de euro. Noi nu dispunem de sume uriaşe ca să putem plăti 500.000 de euro la un club. Maximum am dat 100.000, nu am făcut nici o investiţie în care să plătim 200.000 de euro”, a spus Laszlo Dioszegi, citat de Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele