Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Daniel Pancu, analiza lui Octavian Popescu: ”Cred că evoluţiile lui sunt influenţate de faptul că se vorbeşte mult despre el”

FCSB Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21440791/1/octavian-popescu.jpg

Selecţionerul României U21, Daniel Pancu, i-a făcut ”radiografia” mijlocaşului Octavian Popescu, de la FCSB, despre care a afirmat că este influenţat de ceea ce se spune despre el în spaţiul public. Pancu e convins că din acest motiv Popescu are evoluţii diferite de la o etapă la alta.

Daniel Pancu l-a analizat pe Octavian Popescu, mijlocaşul echipei FCSB 

Pancu a atras atenţia că acesta poate fi un minus ce o poate costa serios pe FCSB când va întâlni un adversar important, pentru că Octavian Popescu poate fi influenţat de ceea ce se vorbeşte public despre el. Că are evoluţii bune sau evoluţii mai puţin bune.

Foarte mult se discută despre Tavi. Eu l-am descoperit în urmă cu două luni. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, cred că evoluţiile lui sunt influenţate de faptul că se vorbeşte foarte mult despre el zilnic.

este greu de suportat presiunea asta pentru un jucător tânăr. El trebuie să îşi găsească liniştea şi bucuria de a juca fotbal. Pentru mine, este cel mai talentat din generaţia asta.

E om, nu mai e copil, dar e tânăr, un adolescent în plină dezvoltare. Presa îl analizează la sânge: «A jucat bine, n-a jucat bine. A fost praf, n-a fost praf. Iubita mai în vârstă, mai tânără». Nu e uşor”, a spus Daniel Pancu la Orange Sport.

Octavian Popescu, trei goluri în acest sezon pentru FCSB 

Trei goluri şi două pase de gol a reuşit Octavian Popescu (20 de ani), cotat de Transfermarkt la 3.4 milioane de euro, pentru FCSB în 22 de meciuri oficiale din sezonul curent.

Ca o comparaţie, sezonul trecut a prins 49 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit şapte pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele