Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

”Dă semne, asta nu înseamnă că o să-l băgăm acum”. Jucătorul de la FCSB care şi-ar putea schimba statutul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21475836/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-28-01-2024.jpg

FCSB s-a impus la scor de neprezentare, în deplasare, 3-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Gigi Becali s-a arătat extrem de mulţumit dupa victoria clară din Bănie şi a prins tot mai multă încredere în formaţia sa.

Patronul l-a remarcat pe David Miculescu. Intrat în repriza a doua, atacantul transferat pentru 1.7 milioane de euro a stabilit scorul final, cu o super execuţie din afara careului.

 

"Miculescu dă semne, asta nu înseamnă că o să-l băgăm acum. A intrat David Miculescu, a pierdut o minge în tuşă, l-a costat aia, că nu mai joacă titular. La mine poţi să pasezi greşit, dar trebuie să pasezi repede. Dacă dormi, gata.

Dacă joci în viteză, cu mine eşti prieten. Dacă dormi până vine baba cu colacii şi-ţi ia vârcolacii, la revedere, la mine nu mai joci"
, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele