Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Ei credeau că nu dăm niciodată milionul şi când au văzut că noi dăm, s-au jucat cu noi. Sunt oameni de nimic şi de doi lei, care sunt mincinoşi”. Gigi Becali s-a dezlănţuit şi i-a distrus pe cei de la CSA Steaua

FCSB Publicat pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21260817/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-24.jpg

FCSB – Dinamo nu se va mai juca în Ghencea, în cele din urmă. Reprezentanţii CSA Steaua nu au fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, cu scopul de a înlocui poliţa de asigurare pentru eventualele distrugeri de la stadion.

La rândul său, Gigi Becali a confirmat că nu s-a înţeles cu conducerea CSA Steaua, iar derby-ul cu Dinamo va avea loc pe stadionul de la Arcul de Triumf.

În cursul zilei de miercuri, secretarul general LPF, Justin Ştefan, a declarat că cei de la FCSB au informat liga că partida cu Dinamă se poate juca pe Arcul de Triumf.  

Recent, Gigi Becali a vorbit despre negocierile dintre cele două părţi. Patronul FCSB a fost foarte supărat şi i-a numit oameni denimic pe cai de la CSA Steaua. 

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi i-a distrus pe cei de la CSA Steaua

”Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit poliţa de asigurare de 250.000 de euro. Am zis bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreţia lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 şi cu poliţa de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem poliţa de asigurare.

Aşa că am zis că dăm bilet la ordin şi pentru 250.000, dar au zis că nu vor aşa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul şi când au văzut că noi dăm, când şi-au dat seama şi au văzut că nu se poate poliţa de asigurare într-o zi... Noi am zis că punem bani în loc de poliţă.

Îţi dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înţeleg, mă minunez. Cum să spună aşa ceva? Îţi dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoşi? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?

Când revin lucrurile la normal, eu sunt dispus, nu mă supăr. Când revin lucrurile la normal şi vine un om care să aibă bărbăţie, o să jucăm. Prim-minstrul ce să facă? Dacă ei sunt capabili să mintă, spun că nu le-am dat. Mint cu neruşinare.

Se încadrează şi la minciună, şi la abuz, şi la ce vrei tu. Noi avem comunicarea cu ei. Le-am spus că dăm bilet avalizat de 750.000 de euro şi vă mai dăm pentru 250.000 încă un bilet. Nu putem să vă dăm poliţa, vă dăm bilet avalizat de încă 250.000, bani la dispoziţia voastră.

Nu ştiu ce să mai cred, dacă au spus şi minciuna asta. Sunt oameni de nimic şi de doi lei, care sunt mincinoşi. Cu oamenii de ăştia nu poţi face ţară mare”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele