Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Costel Gâlcă a tras concluziile după victoria din Gruia: „Am venit cu gândul să ne batem la titlu”

Superliga Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21684741/1/451912080-1479278666804023-1998630608439808698-n.png

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Golurile au fost marcate de Koljic ’51 şi Mitriţă ‘90+6. În minutul 45, de la gazde a fost eliminat Kamara.

Oltenii sunt lideri după primele 3 etape în care au acumulat 7 puncte din 9 posibile. 

Costel Gâlcă a vorbit la flash-interviu şi s-a arătat nemulţumit de faptul că echipa sa nu a majorat avantajul mai repede. Totuşi, tehnicianul consideră că jocul echipei sale arată din ce în ce mai bine.

”Ştiam că va fi un meci foarte greu, am spus-o de la început. Noi ca echipă am intrat în joc puţin temători, nu ne-am deschis prea mult, a venit şi faza cartonaşului, aici s-a schimbat practic meciul. Am avut ocazia de a face 2-0. Mai avem mult de lucru, dar se văd îmbunătăţiri în echipă din multe puncte de vedere.

Vin şi ei după un meci greu. E greu să joci cu un om mai puţin. Am eliminat destul de multe greşeli în meciul ăsta, mă refer în zona centrală, atunci am dat mult mai multă siguranţă echipei.

(n.r. Craiova şi-a propus de 10 ani să se lupte la titlu, e Gâlcă ce lipsea, aveţi ceva în plus?) Nu cred, am venit cu acest gând, să ne batem la titlu, nu e uşor, dar atuul nostru e echipa... atitudinea pe care o avem”, a declarat Costel Gâlcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele