Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Conspiraţie împotriva FCSB-ului după golul anulat al lui Coman? Mitică Dragomir a spus lucrurilor pe nume: ”Nici nu avea voie să intervină VAR-ul. Colţescu are casă în Craiova. Nu îi lasă să câştige titlul”

FCSB Publicat pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21419498/1/dumitru-dragomir.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

În minutul 51, Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele.

Dumitru Dragomir, fostul preşedeinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susţine că golul nu ar fi trebuit anulat, deoarece VAR-ul nu avea voie să intervină. În plus, Dragomir consideră că acest episod este, de fapt, o consipiraţie împotriva patronului Gigi Becali şi a FCSB-ului în lupta la titlu.

”Nici nu avea voie să intervină VAR-ul. Colţescu are casă în Craiova. Nu îi lasă să câştige titlul”

”L-a pârlit pe Gigi Becali aseară. Pot să-mi spună ce vor marii specialişti ai acestei ţări, cu toate că îl respect pe Ion Crăciunescu. (l-au pârlit?) Hai, mă, ce dracu? A fost gol perfect valabil. Nici nu are voie să intervină VAR-ul. Ştii unde s-a făcut greşeala?

Îl pârlesc ăştia, nu îl lasă să ia campionatul. (n.r. nu îl lasă Burleanu să ia campionatul pe Gigi?) Păi în momentul când a pus brigadă din Craiova. Lasă-mă în pace! Colţescu are casă în Craiova.

E de-acolo, voi îmi spuneţi mie? Şi l-a pus pe celălalt la VAR, tot din Craiova. Am vrut să-ţi dau telefon şi să-ţi zic: ‘Nu există să nu-i pârlească’”, a spus Dumitru Dragomir, la „MAX Profeţiile lui Mitică”.

”La fotbal, un fault schimbă cursul meciului. A fost gol perfect valabil, nu trebuia să oprească. În primul rând, a făcut alunecare şi îl loveşte în genunchi, dar avea piciorul pe pământ.

Numai genunchiul era în aer, dar genunchiul nu ai cum să-l ţii lipit de pământ, rar. Nici în pat nu stai cu genunchiul lipit, dar când faci alunecare. Fotbalistul de la CFR Cluj l-a agăţat cu piciorul pe Valentin Creţu. L-a pârlit pe Gigi Becali.

CFR Cluj doarme? Vasile Dîncu îi lasă aşa la cât a investit în Federaţie? Mai ales că Gigi Becali i-a tot zis atâtea. Cum pui la un meci arbitrii care sunt dintr-un oraş cu o echipă care trage la titlu cu tine? Nu se poate, nu merge”, a mai spus Dumitru Dragomir.

”Am tras şi eu atâta din cauza gurii mele, acum am lăsat-o moale. Cu prostul nu te poţi pune niciodată, pentru că prostul e odihnit şi dacă intri în mediul lui te prosteşti mai rău.

Dacă FCSB pierdea mingea şi dădea gol CFR Cluj la faza aia nu mai era fault. Ce să mai zică Găman? Eu aveam impresie bună despre Găman şi Colţescu. A fost influenţat să cedeze.

Colţescu e arbitru şi nu a fluierat, el a lăsat jocul să continue. Mă tem că se înregistrează tot. Dacă FRF vedea, îl suspenda pe viaţă pe Colţescu. La fotbal e totul calculat milimetric. 

Burleanu a dat ordin. ‘Vedeţi unde îl prindeţi’. Sunt mulţi în Federaţie care au putere. Fraier o fi dacă îl are cu ceva la mână la ce viaţă are. Mai stă la Federaţie între 25-60 de ani”, a declarat Dumitru Dragomir, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele