Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Comunicatul oficial emis de CSA Steaua, după ce negocierile cu FCSB pentru stadionul din Ghencea au eşuat: ”Asigurăm toată opinia publică că am avut şi avem toată deschiderea şi disponibilitatea de a încheia contracte!”

FCSB Publicat pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21260783/1/csa-steaua.jpg

FCSB – Dinamo nu se va mai juca în Ghencea, în cele din urmă. Reprezentanţii CSA Steaua nu au fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, cu scopul de a înlocui poliţa de asigurare pentru eventualele distrugeri de la stadion.

La rândul său, Gigi Becali a confirmat că nu s-a înţeles cu cei din conducerea CSA Steaua, iar derby-ul cu Dinamo va avea loc pe stadionul de la Arcul de Triumf.

Miercuri, CSA Steaua a emis un comunicat după ce negociarile cu FCSB au eşuat, iar partida care va fi transmisă pe Prima Sport nu se va mai juca în Ghencea. 

”Asigurăm toată opinia publică că am avut şi avem toată deschiderea şi disponibilitatea de a încheia contracte!”

”Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” şi reprezentanţii SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziţie în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Poziţiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credinţă şi în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiţii sau pretenţii nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului.

Ţinând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, cât şi de experienţele contractelor anterioare de punere la dispoziţie a stadionului, încheiate cu FRF şi UEFA, ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta o garanţie de alt tip, neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne.

Această soluţie este uzuală în practica administrării bazelor sportive din România. Spre exemplu, menţionăm că la închirierea stadionului „Naţional Arena” de către clubul nostru, în aprilie 2018, pentru partida din liga a 4-a dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, am pus la dispoziţie o poliţă de asigurare, la fel ca şi toate structurile sportive care au organizat evenimente pe stadionul „Steaua”.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut şi avem toată deschiderea şi disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” cu toate entităţile sportive interesate, în condiţiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, a notat Steaua Bucureşti pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele