Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Ciprian Tătăruşanu, aproape de revenirea la FCSB. Ce anunţă presa din Italia

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20734005/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) a luat titlul în Serie A cu AC Milan, dar este foarte aproape să părăsească echipa antrenată de Stefano Pioli, chiar în această vară.

Presa din Italia a anunţat că Tătăruşanu ar putea pleca de la AC Milan în această vară. Potrivit DirettaGoal.it ”rosonerri” îl vor aduce pe Thomas Strakosha, ca al doilea portar al echipei, titularul de drept fiind Mike Maignan. În această situaţie portarul român ar deveni a treia opţiune pentru poziţia de portar. 

Aceeaşi sursă crede că Tătăruşanu va pleca de la ”diavolii milanezi” şi este foarte posibil să semneze cu FCSB.

”Românul şi-ar putea încheia cariera acolo unde a început-o. Într-adevăr, unde a început să joace la nivel înalt: vorbim despre Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB)” – scriu italienii.

Ce părere au italienii despre Ciprian Tătăruşanu

După câştigarea ”Scudetto-ului”, cei de la Gazzeta dello Sport au făcut o analiză a jucătorilor care nu au fost folosiţi regulat de Stefano Pioli, dar care au făcut diferenţa în acest sezon. Printre ei s-a numărat şi Ciprian Tătăruşanu.

”Diavolii au pus mâna pe trofeu şi datorită celor care de obicei rămân în planul secund. Acei jucători care au fost văzuţi ca rezerve, dar au răspuns cu profesionalism şi au avut evoluţii bune în momente de criză. Un lucru este clar: Milan nu a câştigat Scudetto datorită vedetelor sale, ci datorită întregii echipe.

Începem cu Tătăruşanu. Şase apariţii în campionat (plus trei în Champions League), când Maignan a fost operat pentru o leziune a ligamentelor de la încheietura mâinii stângi.

Cel mai înalt punct? Nu, cel mai mare şi decisiv: penalty-ul lui Lautaro apărat în derby-ul cu Inter din tur, care i-a permis lui Milan să remizeze şi să păstreze avantajul în duelurile directe.

A fost prezent şi când «diavolii» au învins-o pe Roma, 2-1, pe Stadio Olimpico. Minute pe teren: 540. Goluri primite: 10”, a scris Gazzetta dello Sport în urmă cu o săptămână.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele