Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

BREAKING NEWS | Se finalizează transferul lui Andrea Compagno. "Sunt două echipe"

FCSB Publicat pe 8 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21486878/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai avut acelaşi randament, iar Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno.

Telenovela Andrea Compagno, aproape de final

Se pare că transferul atacantului italian urmează să se finalizeze în următoarele ore. Potrivit Digi Sport, Gigi Becali şi Florin Vulturar, agentul care se ocupă de acest caz, se vor întâlni în această seară pentru a decide ce se va întampla cu viitorul lui Andrea Compagno.

Principalele favorite pentru transferul fotbalistului intrat în dizgraţiile finanţatorului FCSB-ului sunt Konyaspor, din Turcia şi Tianjin Teda, din China.

”Da, în seara aceasta mă voi întâlni cu Gigi Becali pentru a definitiva transferul lui Compagno. Sunt două echipe, una din Turcia şi una din China, dar nu pot da mai multe detalii”, a declarat Florin Vulturar, pentru sursa citată.

Adrian Mititelu: "Becali l-a distrus pe Compagno!"

Adrian Mititelu a fost întrebat despre situaţia lui Andrea Compagno de la FCSB. Patronul oltenilor a părut foarte supărat pe Becali şi a recunoscut că nu îi va mai vinde fotbalişti.

”Becali l-a distrus pe Compagno! Nu îi mai vând niciodată nimic. Mă simt răspunzător pentru el! A fost distrus de Gigi Becali. Un fotbalist de mare valoare pentru fotbalul românesc. Unul ca Compagno merită să-l ţii în echipă.

E motivul pentru care nu îi mai dau niciun jucător. La ora asta, când vorbesc, aşa simt. Mă simt responsabil pentru Compagno.

Dacă mai aveam răbdare jumătate de an, poate îl vindeam afară. Îmi pare rău, e un super profesionist. Va ajunge la o echipă importantă”, a declarat Adrian Mititelu, la Digi Sport.

 


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele