Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

BREAKING NEWS | Încă o pierdere importantă pentru FCSB, după Radunovic:"Şi lui i se termină contractul"

FCSB Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21530351/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024-1.jpg

Cu un acord ce expiră la vară, Risto Radunovic a anunţat că nu mai vrea să rămână la FCSB, chiar dacă se va cuceri titlu. Fundaşul muntenegrean a venit la începutul anului 2021, de la Astra Giurgiu, contra sumei de 400.000 de euro.

FCSB mai pierde un jucător

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunţat că portarul Andrei Vlad se află la finalul contractului şi că cel mai probabil va semna cu un nou club încă de la finalul acestui sezon.

"Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta

Cred că Vlad nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. El a avut oferte şi este interesant pentru echipe din afara ţării. În decembrie devine liber de contract. Poate ca în vară să semneze cu orice echipă şi să plece din iarnă acolo" , a spus MM Stoica, conform OrangeSport.

Andrei Vlad a fost adus de FCSB de la Universitatea Craiova în 2017 pentru suma de 400.000 de euro. Pentru "roş-albaştri", portarul în vârstă de 24 de ani a apărat în 117 partide, iar pentru naţionala României a bifat 22 de selecţii la tineret şi una singură la cea de seniori.

Vlad a fost folosit de Elias Charalambous în doar 3 meciuri în actuala ediţie de campionat.

Ofertă pentru Risto Radunovic

Gigi Becali a anunţat că Radunovic a avut o ofertă, însă nu a fost mulţumit de preţul oferit. Patronul de la FCSB a cerut 500.000 de euro pentru muntenegrean.

"Radunovic a venit la mine acum cinci-şase luni, că el pleacă. Cu ce pleci? Cu trenul? Bine, mă, pleci, dar cu ce pleci? Mergi cu trenul? Cum să nu-i spun aşa? Dacă ai contract, cum să pleci? El a venit atunci la mine la palat, că a venit că el pleacă. Cu ce pleci? Cu trenul sau cu autobuzul?

Avea o ofertă. I-am spus că-l las, dar cu 500.000 de euro. N-a dat. N-are rost să discutăm, gata. El mai are contract până în decembrie. Dacă o să aibă băiatul ofertă în vară, îl las liber, nu-l ţin, dar atunci eram în campionat şi el voia să-l las liber"
, a spus Becali, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele