Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali, pregătit să renunţe la unul dintre cei mai buni jucători pentru 3 milioane de euro!

FCSB Publicat pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21274103/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-3.jpg

Adrian Şut, mijlocaşul defensiv de la FCSB care a impresionat cel mai mult prin constanţă în sezonul trecut şi în startul celui actual, are şanse foarte mari să părăsească tabăra vicecampioanei în perioada de mercato curentă.

Ofertă tentantă pentru Gigi Becali

Închizătorul în vârstă de 24 de ani este dorit de Trabzonspor, ultima oară campioană în Turcia în sezonul 2021-2022, care i-a trimis lui Gigi Becali o ofertă de 3 milioane de euro.

Presa din Turcia se aşteaptă ca Becali să accepte propunerea într-un final, chiar dacă menţioneză că negocierile continuă pentru moment.

”Şut e un tânăr care poate juca pe poziţiile de număr 8 şi 10. Trabzonspor a oferit 3 milioane de euro Stelei (n.r.- FCSB-ului) şi e de aşteptat ca românii să accepte.

Negocierile continuă! Transferul lui Şut este de aşteptat să devină oficial zilele următoare.”, au scris jurnaliştii turci de la kuzeyanadolu.net.

94 de meciuri, 8 goluri şi 3 assist-uri reprezintă statistica lui Adrian Şut la FCSB. Transfermarkt îi estimează valoarea de piaţă la 1,5 milioane de euro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele