Ultima oră
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric

Breaking News! Fostul antrenor al lui Cristiano Ronaldo a recunoscut că îl vrea pe Florinel Coman: ”Negociem. E un preţ normal. Cine e impresarul lui?”

FCSB Publicat pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21403477/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-1.jpg

FCSB a câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa lui Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Unicul gol a fost marcat de Florinel Coman. Acesta a fost din nou crucial pentru FCSB, după ce a bătut magistral o lovitură liberă de la 20 de metri.

Pentru o sumă corectă, Gigi Becali ar fi dispus să se despartă de Florinel Coman. Omul de afaceri a vorbit recent despre jucătorul lui. 

În trecut, Florinel Coman a fost aproape de un transfer în afară. Becali nu a acceptat suma, iar în perioada care a urmat, jucătorul a fost mai mult accidentat.

Coman ar fi deja în vizorul mai multor echipe din fotbalul european, iar antrenorul lui Metz, Ladislau Boloni, a recunoscut recent că ar fi interesat de serviciile şeptarului de la FCSB. 

”Negociem. E un preţ normal. Cine e impresarul lui?”

”Florinel Coman poate să facă diferenţa, Campionatul European va fi un examen important pentru el, sigur. Cel mai bine ar fi să poţi să-l cumperi înainte de EURO, că este mai ieftin.

Cred că este un preţ normal (n.r. 4 milioane de euro), trebuie găsit şi cumpărătorul. Nu e mare. Nici nu poate să fie mai mult. E greu să vinzi jucători români peste această cifră, este deosebit de greu. Mergem la meciuri amicale şi vedem cum joacă, încercăm. Să negociez cu patronul...n-aş face eu. Cine e impresarul lui?”, a declarat Boloni, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele