Ultima oră
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric
Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV Veşti proaste pentru FCSB înaintea debutului în grupele Europa League! Jucătorul s-a accidentat şi va lipsi o lună | EXCLUSIV

Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat astăzi, 09:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21741840/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1.png

 

 

Unirea Urziceni a fost o echipă din Ialomiţa, înfiinţată în 1954 care a evoluat până 2006 doar în eşaloanele inferioare ale fotbalului românesc.

În 2006, ialomiţenii promovau pentur prima data în prima ligă, unde soseau ca antrenor Dan Petrescu şi ca director sportiv Mihai Stoica.

În sezonul 2008-2009, Unirea Urziceni a produs surpriza campionatului şi a reuşit că câştige titlul, urmând să joace în grupele UEFA Champions League, acolo unde a acumulat 8 puncte, record pentru echipele româneşti în acea perioadă.

MM Stoica a dezvăluit în exclusivitate pentru Prima Sport sistemul de salarii pe care îl impuneau la club, în special primele jucătorilor pentru fiecare partidă.

„La Urziceni era cel mai motivant sistem din istoria fotbalului românesc. Un fotbalist la Urziceni lua  de trei ori mai mulţi bani din prime decât din salariu. După fiecare meci cu rezultat pozitiv bonusul era în funcţie de locul pe care echipa îl ocupa în clasament după locul respectiv la încheierea etapei.

Ultimele 4 locuri nu se premiau şi după aceea aşa: de la 100 punctul la 1000 punctul, la primele 6, că atunci 6 echipe mergeau în cupele europene, şi noi am avut obiectivul să jucăm în cupele europene în 3 ani de zile.

Jumate din bani la sfârşitul lunii, jumate din bani la îndeplinierea obiectivului. Eu tot timpul am vrut ca jucătorul sa intre motivat. La Urziceni exista primă de intrat în teren. 1000 lua fiecare jucător care păşea în teren indiferent de rezultat.

Pentru că i-am zis patronului `Domne, banii ăşita considerăi pierduţi, dar asta s-ar putea să fie câştigul nostru`. Pentru că era acolo o competiţie acerbă, care sunt ăia care joacă.” , a declarat MM Stoica, aflat în studio-ul Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele