Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”

Superliga Publicat astăzi, 10:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21741962/1/rps5470a-1.jpg

 

 

Universitatea Craiova a remizat dumincă seara pe terenul lui „U” Cluj, scor 1-1, într-un duel din runda a 10-a din Superliga.

În urma acestei confruntări, Universitatea Craiova a ajuns la doar2 puncte obţinute în ultimele 4 etape din campionat. Oltenii se află în prezent pe locul 4, la 6 puncte de liderul „U” Cluj.

Mihai Rotaru a intrat în direct după duelul din Ardeal şi s-a arătat extrem de nemulţumit. Printre altele, patronul Universităţii Craiova i-a transmis noi săgeţi lui Gigi Becali.

„Extrageţi din afirmaţia mea unde este lauda. Dacă vi se pare că îi ţinem în braţe şi îi mângâiem pe cap înseamnă că nu cunoaştem valoarea unei afirmaţii. Dacă vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători şi să ne punem poalele în cap.

Suntem nemulţumiţi, nu suntem absolut deloc mulţumiţi ca să traduc. De ce este foarte greu? Gâlcă are foarte mulţi jucători lipsă, fie sunt accidentaţi, fie sunt suspendaţi. Acum trebuie să caute soluţii pentru că nu are toţi jucătorii la dispoziţie”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia ce va avea loc luni, 30 septembrie, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele