Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

BREAKING NEWS ǀ Aproape de o mutare de titlu! FCSB forţează transferul fundaşului român care a impresionat în Spania

FCSB Publicat pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21274334/1/romania-u21-olanda-u21-euro-2021-24-03-2021.jpg

FCSB încearcă să facă un transfer interesant, care ar putea să o ajute în lupta pentru titlul de campioană, Cupa României şi calificarea în grupele Conference League.

ProSport informează că fundaşul central Alexandru Paşcanu, în prezent la Ponferradina, formaţie retrogradată în liga a 3-a spaniolă, a fost contactat de conducerea ”roş-albaştrilor” pentru un transfer definitiv.

Albacete şi FCSB, opţiunile principale pentru Paşcanu

În aceste ore, până mâine, probabil, se vor clarifica lucrurile, fie în această direcţie (n.r.- FCSB), fie înspre un club din Spania.

Toate variantele de transfer din Spania sunt sub formă de împrumut, iar cel mai mult se pare că îl doresc cei de la Albacete. Practic, ar avea de ales între FCSB şi Albacete”, menţionează apropiaţi ai jucătorului, conform sursei citate.

Alexandru Paşcanu ar fi tentat să vină la FCSB şi pentru faptul că o astfel de mutare i-ar creşte şansele să debuteze pentru echipa naţională a României.

Stoperul în vârstă de 24 ani a jucat pentru toate reprezentativele de tineret ale ţării noastre între 17 şi 23 de ani, şi pentru echipa olimpică.

Totuşi, Albacete rămâne în acest moment prima opţiune pentru Alexandru Paşcanu, conform apropiaţilor acestuia, chiar dacă FCSB este echipa interesată de un transfer definitv.

Paşcanu consideră că la Albacete ”ar avea perspective frumoase pe termen mediu şi lung în fotbalul din Spania”, deoarece formaţia s-a luptat pentru promovarea în La Liga, în sezonul trecut.

CFR Cluj, FC Voluntari şi SD Ponferradina sunt echipele pentru care a jucat fotbalistul crescut de Leicester.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele