Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Beţia neştiută a lui Tamaş! S-a bătut cu un suporter dinamovist, după care a băut cu el. Mai târziu, l-a sunat pe Nicolae Badea şi i-a spus că se retrage. "Mă apuc de K1"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 28 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21363611/1/gt.jpg

Gabriel Tamaş s-a retras zilele acestea şi a susţinut o conferinţă de presă în stilul caracteristic.

Fostul fundaş al echipei naţionale a fost un jucător atipic, cu escapade care s-au întins pe tot parcursul carierei.

Mulţi îşi aduc aminte de cum a spart uşa unui bloc din Bucureşti sau cum s-a distrat cu Mutu înaintea unui meci cu San Marino. Astfel de evenimente au fost atât de numeroase, încât cea mai de pomină beţie a lui Tamaş s-a uitat în timp.

Se întâmplă în 2005, pe când evolua la Dinamo. Tamaş a ajuns la restaurantul Million Dollars împreună cu nişte prieteni şi a cheltuit aproximativ 5000 de dolari pe lăutari.

Spre dimineaţă, a rămas fără bani şi un antrenor secund i-a adus 40 de milioane de lei vechi.

Tot acolo s-a luat la bătaie cu un suporter, culmea, dinamovist. Până la urmă, cei doi s-au împăcat şi au continuat să petreacă împreună. 

Pe la 6 dimineaţa, după ce a ascultat o melodie de jale, l-a sunat pe Nicolae Badea şi i-a spus că se retrage. Tamaş avea doar 22 de ani şi i-ar fi spus preşedintelui de la Dinamo: "Mă apuc de K1".

Badea a luat legătura cu antrenorul Ioan Andone, care l-a chemat pe tatăl lui Tamaş la Bucureşti. Acesta a venit după Tamaş undeva în jurul prânzului, nu înainte ca fostul fotbalist să îl cheme pe Zicu la Million Dollars pentru a se convinge că Ianis este "câine adevărat".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri