Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Baba Alhassan nu ”se teme” de patronul Gigi Becali: ”Sunt banii lui, deci face ce vrea!”

FCSB Publicat pe 21 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21433994/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Sepsi Osk, în etapa a 21-a din Superligă. Sepsi este neînvinsă în campionat cu Bernd Storck pe bancă.

La Sibiu scorula fost deschis de gazde încă din minutul 6, când Jipa a şutat frumos, de la marginea careului, şi l-a învins pe Niczuly. Gazdele au trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 33, la ocazia lui Baba Alhassan, în timp ce oaspeţii au replicat prin şansa lui Akos Kecskes – minge trimisă pe lângă poartă, cu o lovitură de cap.

Sepsi a mai avut o fază periculoasă în repriza secundă, la şutul lui Kallaku, scos de Căbuz, şi, în minutul 70, Safranko a reuşit să înscrie, dar, după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul lui Sepsi pentru un fault al lui Alimi, comis într-o fază premergătoare golului. În cele din urmă, oaspeţii au egalat prin Kallaku şi meciul s-a terminat 1-1.

Baba Alhassan este noul jucător al FCSB-ului şi a evoluat în ultimul lui meci pentru echipa de la Sibiu. Fotbalistul a fost întrebat despre Gigi Becali şi a susţinut că nu se teme pentru perioada care urmează pentru el la noua echipă. 

”Sunt banii lui, deci face ce vrea!” 

”M-am antrenat toată săptămâna. Era normal să joc. Am luat un tricou cu semnăturile coegilor. Poate o să ne mai întâlnim, cine ştie. O să fie o provocare nouă pentru mine la FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla acolo. Voi încerca să dau totul, 100%. Când o să ajung acolo, poate o să câştig titlul.

(n.r. se ştie faptul că Gigi Becali nu are răbdare) Sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal. Eu trebuie să joc bine. Dacă vorbeşte, e normal. Frică? De ce să îmi fie? Sunt jucător de fotbal”, a declarat Baba Alhassan.

În clasament, Sepsi ocupă locul 5, cu 30 de puncte, iar Hermannstadt are 29 de puncte şi se află pe locul 7.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele