Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Baba Alhassan nici nu a ajuns la FCSB şi a intrat sub ochii lui MM Stoica: ”El vrea vacanţă, dar i-am trimis deja programul!”

FCSB Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21435372/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa FC Hermannstadt a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Sepsi Osk, în etapa a 21-a din Superligă. Sepsi este neînvinsă în campionat cu Bernd Storck pe bancă.

Baba Alhassan este noul jucător al FCSB-ului şi a evoluat în ultimul lui meci pentru echipa de la Sibiu. La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a fost întrebat de ce fotbalistul nu a evoluat şi contra FCSB-ului. Antrenorul a susţinut că jucătorul ar fi trebuit să plece în vacanţă. 

Solicitarea pentru a pleca în vacanţă a lui Baba Alhassan a ajuns şi la urechile lui MM Stoica. Oficialul de la FCSB nu fost tocmai fericit să audă ce jucătorul se gândeşte la vacanţă. 

”El vrea vacanţă, dar i-am trimis deja programul!”

”Am auzit că aşteaptă vacanţa Baba (n.r. - Alhassan), dar i-am trimis deja programul. Nu prea e vacanţă. De-aia îi şi chemăm mai târziu, pentru că au un program destul de... Ok, de făcut în vacanţă, dar program. 

Bineînţeles că se vede (n.r. - dacă nu vor lucra jucătorii). Cine nu respectă, e concurenţă pe posturi, nu-i problemă. Ştiu unii jucători care o respecte sigur programul”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele