Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Anunţul pe care nu voiau să îl audă fanii FCSB-ului înainte de Revelion! Darius Olaru poate pleca în orice clipă

FCSB Publicat pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21443405/1/politehnica-iasi-fcsb-superliga-superbet-19-12-2023-2.jpg

Forma excelentă pe care a traversat-o Darius Olaru în prima parte a sezonului creează posibilitatea ca FCSB să rămână fără căpitan în perioada de mercato de iarnă.

Clauza de reziliere de 5 milioane de euro din contractul lui Darius Olaru nu reprezintă o sumă de neatins deloc pentru echipele interesate de mijlocaşul central.

Darius Olaru, dorit de Anderlecht şi Gent

Monza şi Torino, două grupări din Serie A, sunt interesate de achiziţionarea golgheterului la zi al Superligii. Pe listă s-ar fi înscris şi Anderlecht, şi Gent, conform informaţiilor apărute în presa belgiană.

"Anderlecht şi Gent s-ar putea confrunta şi în perioada de transferuri, cu Darius Olaru pe lista de mercato a amândurora. (…) Preţul solicitat pentru Olaru ar putea fi peste bugetul lui Gent, care are resurse limitate, însă Anderlecht şi-ar putea permite să plătească", notează jurnaliştii de la voetbalnieuws.be.

10 goluri şi două pase de gol a reuşit Darius Olaru (25 de ani) pentru FCSB în 21 de meciuri din Superligă.

6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olaru, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, care îl consideră pe căpitanul ”roş-albaştrilor” drept cel mai valoros jucător din campionatul României.

28 de goluri şi 28 de pase de gol a reuşit Darius Olaru pentru FCSB în 159 de jocuri oficiale.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele