Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Angel Di Maria se retrage din naţionala Argentinei după Copa America din 2024

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 18 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21351596/1/di-maria-juventus.jpg

Angel Di Maria (35 de ani), mijlocaşul Argentinei, a declarat în cadrul emisiunii Todo Pasa de la postul de radio Urbana Play, că se va retrage din fotbalul internaţional în vara anului 2024.

"Am venit la Benfica (unde joacă în acest sezon) şi asta îmi oferă şansa de a continua cu echipa naţională şi de a juca la un nivel bun [...] Sper să particip la Copa America şi aceea va fi ultima (competiţie) pentru mine", a spus el.

Cu 134 de selecţii şi 29 de goluri din 2008, Angel Di Maria a scris istorie pentru ţara sa, câştigând mai multe trofee importante (Cupa Mondială din 2022, Copa America 2021 şi Jocurile Olimpice 2008), marcând în fiecare finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri