Ultima oră
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV
Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult” Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult”

Andrei Nicolescu a fost chemat la audieri după ce fanii dinamovişti s-au bătut cu suporterii de la UTA: ”Noi suntem chiriaşi acolo!”

Superliga Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21529991/1/dsc-0499-2048x1365.jpg

Poliţiştii din Bucureşti fac, miercuri, 15 percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Mehedinţi şi pun în aplicare 26 de mandate de aducere şi citaţii, într-un dosar care vizează incidentele dintre suporteri din 8 martie, de la meciul dintre Dinamo şi UTA. 

Mai exact, sunt vizaţi suporteri de la Dinamo şi CSA Steaua, care au intrat pe teren şi s-au bătut, folosind şi materiale pirotehnice. Şapte persoane, între care şi liderul galeriei CSA Steaua Andrei Florescu, sunt duse la audieri.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente pun în executare, miercuri, 15 mandate de percheziţie domiciliară şi 26 de mandate de aducere şi citaţii, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu şi Mehedinţi, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.

Recent, Andrei Nicolescu a recunoscut că a fost chemat la auderi de autorităţi după partida dintre Dinamo şi UTA.

”Noi suntem chiriaşi acolo!”

”Nu ştiu nimic despre reţineri. Noi am fost chemaţi la finalul săptămânii trecute şi ne-am constituit parte civilă, pentru că au fost distrugeri (n.r. - pe Arcul De Triumf). 

Nu ne-am îndreptat cu plângerea împotriva unei persoane anume. Noi suntem chiriaşi acolo, aşa e procedura şi era normal să facem asta”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele