Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”

CFR Cluj Publicat astăzi, 11:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21749471/1/th.jpg

 

 

CFR Cluj are un parcurs sub aşteptări în acest sezon.

După ce au fost eliminaţi din Conference League, ardelenii au obţinut doar 2 puncte în ultimele 4 etape, în ultima rundă fiind învinşi de UTA pe teren propriu cu scorul de 3-1.

Neluţu Varga nu a mai suportat seria nefastă de rezultate a echipei sale şi a convocat o şedinţă de urgenţă la stadion, unde au participat jucătorii, Dan Petrescu şi staf-ul.

Patronu CFR-ului a răbufnit şi a ameninţat că va trece la rezilieri dacă în următoarea perioadă nu va vedea o schimbare în jocul echipei, indiferent de numele nume.

„Chiar acum am venit de la o întâlnire foarte mare pe care am avut-o la stadion cu Dan Petrescu, cu jucătorii şi cu tot staff-ul. Le-am dat un ultim avertisment. A fost o discuţie de aproximativ 30 de minute în care le-am spus jucătorilor că sunt extrem de nemulţumit, în primul rând de atitudine. Au toate condiţiile, le-am dat salariile, lucrurile au intrat în normal, am făcut eforturi şi mă aştept la o cu totul altă atitudine.

Este ultimul avertisment pe l-am dat tuturor, şi jucătorilor, şi lui Dan Petrescu. În următoarele etape, trebuie să facă tot posibilul să revină spiritul CFR-ului şi să se întoarcă acolo unde ne e locul… Adică pe locul 1. Nici mai mult, nici mai puţin.

 

Le-am spus foarte clar că dacă mai ajungem la această discuţie, cineva va pleca. Nu mai pot să tolerez asta. Jucătorii trebuie să înţeleagă că aici este CFR Cluj. Le-am transmis foarte clar, bărbăteşte, că cine nu vrea şi crede că nu e în stare să anunţe acum rezilierea contractului. Le plătesc celor care nu pun osul şi care nu vor să rămână în continuare la CFR banii pe care am să le dau, facem reziliere amiabilă cu toţi.

Le-am zis să-şi redobândească atitudinea urgent, pentru că la următoarea întâlnire de acest gen nu va mai fi un ultim avertisment, nu vor mai fi vorbe, ci vom trece direct la fapte şi vom începe să ne despărţim unul câte unul de toţi cei care nu dau totul pentru CFR Cluj.

Avem o echipă bună, nu avem voie să obţinem astfel de rezultate. Condiţiile sunt excelente, iar lotul este foarte valoros. Dan Petrescu le-a spus şi el jucătorilor că toţi sunt vinovaţi, adică inclusiv Dan Petrescu, şi că trebuie să pună umărul împreună să scoată căruţa din această mlaştină a rezultatelor proaste din ultimul timp. A fost o atitudine excelentă, i-am văzut pe jucători supăraţi, cu capul în pământ. Ştiu foarte bine că am dreptate şi că ei sunt datori nu neapărat faţă de mine, ci în primul rând faţă de fanii CFR-ului.

Repet, a fost ultimul avertisment pe care l-am dat. Dacă lucrurile nu se îndreaptă, vom trece la sancţiuni şi se va lăsa cu plecări importante de la CFR, indiferent de nume. Nu contează că-l cheamă pe jucător Tachtsidis, Deac sau Popa, noul nostru portar.

 

Nu mai este vorba de nume, trebuie să formăm toţi o echipă, să fim puternici, să avem altă atitudine şi să aducem rezultatele dorite în primul rând de suporterii CFR-ului, care mereu sunt alături de noi. Eu nu o să pot niciodată să fiu de acord cu mediocritatea. Eu vreau performanţă şi vreau rapid ca în câteva meciuri să ne întoarcem acolo unde ne este locul, adică pe locul 1 în clasament”, a declarat Neluţu Varga la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele