Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump

Special Publicat de Daian Cutu astăzi, 11:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21749484/1/62d324e332d57d92eb724d1a2e4f0800.jpg

 

 

Te-ai surprins vreodată gândindu-te „mmm, ce parfum delicios poartă! Probabil costă o avere”? Şi totuşi, este posibil ca acel parfum să fie unul destul de accesibil, dar să miroasă mult mai scump decât preţul său real. Acest articol este dedicat exact acestor parfumuri.
 

Într-adevăr, suntem obişnuiţi să credem că un parfum frumos, delicios şi de lungă durată trebuie să aibă un preţ corespunzător. Însă, din fericire, pe piaţa modernă a parfumurilor există o mulţime de compoziţii care se remarcă printr-un miros deosebit de stilat, plăcut şi de calitate, la un preţ foarte accesibil.


De altfel, la crearea multor astfel de parfumuri lucrează parfumieri celebri care, la fel ca în cazul parfumurilor scumpe, folosesc ingrediente la fel de calitative şi naturale, ce formează o aromă deosebită şi persistentă. În plus, astfel de produse au adesea ambalaje la fel de frumoase precum sticlele şi cutiile parfumurilor costisitoare.


Care este secretul preţului relativ scăzut? În primul rând, producătorii de parfumuri bugetare nu acordă atât de multă atenţie campaniilor de publicitate, ceea ce reduce considerabil preţul final. În al doilea rând, multe branduri intenţionat nu ridică preţul produselor lor, oferind posibilitatea unui număr cât mai mare de consumatori să achiziţioneze şi să se bucure de un parfum minunat, atrăgând astfel tot mai mulţi adepţi. Şi toate acestea, după cum probabil ai înţeles, nu influenţează deloc calitatea sau eleganţa aromei.

Ei bine, te-am intrigat? Vrei să afli ce parfumuri au un miros mult mai sofisticat şi rafinat decât sugerează costul lor? Am pregătit o selecţie de 5 parfumuri excepţionale care te vor impresiona atât prin preţ, cât şi prin aroma rafinată.

1. Ellen Tracy

Ellen Tracy - un parfum cald, delicat şi plin de feminitate. Aduce aminte de Nina Ricci Premier Jour prin aceleaşi note reconfortante, fine, atrăgătoare şi elegante. Compoziţia sa lemnoasă-orientală bogată combină perfect tonuri florale, dulci, condimentate, lemnoase, pudrate, fructate, de mosc, flori albe, verdeţuri şi acorduri fougère. Notele de trandafir, prună, piersici, flori albe, lemn şi boabe de tonka se evidenţiază cel mai puternic în sunetul său. Parfumul pictează imaginea unei doamne stilate, energice, elegante. Este cel mai bun parfum pentru birou şi plimbările de toamnă.


2. La Rive Cash Woman

La Rive Cash Woman - un parfum încântător ce se evidenţiază printr-un miros captivant de note florale şi fructate. Acest parfum începe cu o explozie proaspătă de lămâie, neroli şi zmeură, care creează o deschidere vibrantă şi energizantă. În mijlocul său, florile de portocal, gardenia şi iasomia se îmbină armonios, aducând o aură florală rafinată şi delicată. Baza parfumului este formată din ambră cenuşie, miere albă şi patchouli, oferind un final cald, dulce şi uşor lemnos, cu un siaj excepţional. Cash Woman de la La Rive este alegerea ideală pentru cei care caută un parfum persistent, care adaugă un plus de eleganţă şi rafinament oricărei ocazii, fără a compromite bugetul.

3. Armaf Club de Nuit Intense Woman


Armaf Club de Nuit Intense Woman – un parfum bogat, captivant şi seducător, cu un caracter chypre-floral, foarte asemănător cu faimosul Noir de Noir de la Tom Ford. În această compoziţie intrigantă şi atrăgătoare se îmbină note de chimen, violetă, trandafir, şofran, piper, nucşoară, vanilie, ambră, patchouli şi lemn de agar. Parfumul se răspândeşte în aer cu acorduri calde şi condimentate, lăsând în urmă un siaj lemnos cu nuanţe de vanilie seducătoare. Este alegerea perfectă pentru ieşiri nocturne şi întâlniri romantice – complimentele şi privirile admirative sunt garantate.


4. Chopard Casmir

Chopard Casmir - un parfum senzual, rafinat şi luminos. Este cel mai bun parfum pentru o femeie care nu se teme să iasă din mulţime, care este flatată de atenţia celorlalţi, care se caracterizează prin încredere, senzualitate şi îndrăzneală uşoară. Acest parfum se deschide cu note fructate suculente şi seducătoare. În mijlocul compoziţiei, notele florale îşi fac simţită prezenţa, în timp ce baza se finalizează cu acorduri calde şi seducătoare de lemn de santal, mosc, vanilie, ambră, lemn nobil şi patchouli. Chiar dacă are un preţ accesibil, Chopard Casmir oferă un miros fascinant şi complex, care aduce o senzaţie de confort şi căldură, accentuând încrederea şi atractivitatea purtătoarei.

5. Lattafa Asdaaf Ameerat Al Arab


Lattafa Asdaaf Ameerat Al Arab – un buchet floral-fructat încântător, asemănător cu Juliette Has A Gun Mmmm. Acest buchet este îmbogăţit cu petale catifelate de trandafir şi iasomie, completat cu mousse de căpşuni şi frişcă, şi decorat cu coacăze negre, mosc şi vanilie. Parfumul este persistent, intens şi vibrant, având un siaj lung şi captivant care va completa perfect ţinuta de seară a unei femei, aducându-i un plus de farmec, atracţie şi eleganţă.


Fiecare dintre aceste parfumuri demonstrează că rafinamentul şi sofisticarea nu trebuie să vină cu un preţ exagerat. Pentru a descoperi şi mai multe produse originale şi parfumuri de calitate, vizitează magazinul online Makeup.ro. Aici vei găsi o gamă variată de opţiuni care îmbină eleganţa cu accesibilitatea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele