Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat astăzi, 00:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21749139/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024.jpg

 

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 11-a din Superligă.

Cu doar trei jucători rămaşi printre titulari faţă de meciul din cupele europene, bucureştenii au marcat în minutul 6 la Sf. Gheorghe, dar golul lui Octavian Popescu a fost anulat pentru un ofsaid. Zece minute mai târziu oaspeţii au înscris prin Florin Tănase, lovitură de cap la centrarea lui Alexandru Băluţă. Gazdele au avut o bună ocazie în minutul 23, când Târnovanu a respins şutul lui Haruţ, şi FCSB a intrat cu avantaj minim la cabine. Introdus în echipă după pauză, Bîrligea a ratat pentru bucureşteni în minutul 48, când a şutat peste poartă, şi a avut un gol anulat în minutul 67, pentru o poziţie de ofsaid a lui Dawa. 

După meci, Becali a avut o intervenţie telefonică la Prima Sport. Patronul FCSB l-a criticat pe Tavi Popescu. Patronul susţine că decar echipei sale poate să facă efort, dar are mentalitate de vedetă.

”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” 

”Aştept să revină, aştept măcar când vede că e un meci din ăsta de luptă, să lupte. Dacă vrei să fii la echipa asta trebuie să suferi. Cum a alergat Tănase care are 30 de ani. Luptă şi tu! Aleargă măcar ca Tănase. Tănase are 30 de ani, tu ai 20. Are mentalitate de vedetă, aici e rezboi. A intrat şi Musi. Bă, luptaţi, bă, tată.  Aici e rezboi în meciul ăsta!”, a spus Becali, la Prima Sport. 

FCSB s-a impus cu 1-0 şi, cu 13 puncte, a urcat pe locul 9 în ierarhia Superligii. Sepsi este pe locul 13, cu 11 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele