Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult”

Fotbal Internațional Publicat astăzi, 10:43
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21749427/1/profimedia-0801917856.jpg

 

 

PAOK Salonic, viitoarea adversară a FCSB în Liga Europa, antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 0-1, derbiul cu Aris Salonic, în etapa a şasea din campionatul grec.

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a derby-ului oraşului Salonic, disputat împotriva lui Aris. În partea secundă Martin Montoya i-a oferit un assist lui Manu Garcia şi acesta a înscris unicul gol al meciului, în minutul 63. După ce echipa sa a primit gol, Răzvan Lucescu a efectuat patru schimbări în decurs de numai 9 minute, dar PAOK nu a înscris şi Aris s-a impus cu 1-0.

Răzvan Lucescu a vorbit la finalul meciului despre prestaţia echipei sale şi a declarat că diferenţa s-a făcut în faţa porţii, acolo unde nu au reuşit să finalizeze cu gol ocaziile. Tehnicianul român a punctat şi evoluţia slabă a jucătorilor care au intrat pe parcursul partidei.

"Greşelile decid meciuri. Am făcut greşeli în faţa porţii noastre şi la una dintre ele am luat gol. Am jucat bine. Ar fi trebuit să marcăm, dar nu am făcut-o. Am avut mari ocazii. În fotbal, dacă nu marchezi, nu poţi câştiga. Nici cu poarta goală nu am reuşit să înscriem. Nu pot vorbi despre oboseală.

Nu am nimic să le zic jucătorilor, au dat totul. Nu-mi aduc aminte un meci cu Aris în aceşti trei ani în care să avem atâtea ocazii. Mai ales că jucăm în faţa unei echipe care se apără aşa în faţa cluburilor de top 4. Mă aşteptam la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs.

Vântul a avut acelaşi rol pentru ambele echipe. Nu cred că ne-a afectat prea mult. Trebuie să înscriem cu poarta goală. De ce nu am făcut-o? Din mai multe motive. Din cauza presiunii. Este un rezultat dezamăgitor pentru mine. Pe de altă parte, văd şi lucrurile bune şi echipa va continua să progreseze.

Trebuie să fim mai concentraţi pe rezultat. Fotbalul te pedepseşte imediat dacă crezi că nu te poţi afla în pericol. Absenţa lui Brandon? Ne de dor de mişcările lui şi de ocaziile pe care le produce. Se va întoarce", a spus Răzvan Lucescu, informează sport-fm.gr.

În clasament, PAOK a picat pe locul al treilea, cu 13 puncte, urmată de Aris, pe locul 4, cu 11 puncte.

Joi, 3 octombrie, la Salonic, PAOK va înfrunta campioana României, FCSB, în Liga Europa. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri