Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat astăzi, 11:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21749440/2/becali-1.jpg

 

 

David Kiki  (30 de ani) a ajuns vara aceasta la FCSB, după două sezoane petrecute la Farul.

Fundaşul a fost adus cu scopul de a întări flancul stâng din defensiva campioanei en-titre, însă acesta nu s-a ridicat la aşteptările lui Gigi Becali şi a fost folosit doar în 3 meciuri oficiale.

Ultimul meci în care David Kiki a fost folosit a fost partida cu Oţelul din campionat, pierdută de FCSB cu scorul de 0-2. De atunci şi până acum, „roş-albaştri” au disputat nu mai puţin de 12 partide, iar în 9 dintre ele fundaşul din Benin a fost rezervă neutilizată, în ultimele două meciuri din campionat fiind lăsat în afara lotului.

Jucătorul care a pus umărul la câştigarea titlului de către trupa lui Gică Hagi a intrat complet în dizgraţiile lui Gigi Becali, care a anunţat chiar că l-a scos de pe lista din Superliga şi Europa League.

Latifundiarul din Pipera a fost acuzat de impresarul jucătorului că l-a scos ilegal de pe liste pe Kiki, dar Becali a venit cu replica şi a lămurit întreaga situaţie.

Patronul FCSB-ului a declarat că motivul pentru care fundaşul este scos de pe liste este o accidentare, iar regulamentul îi permite să facă acest lucru.

”Am avut înţelegere că trebuie să fie Kiki pe listă? Cum să joace dacă nu poate? Să ţin un jucător accidentat pe listă că vrea impresarul lui Kiki? Impresarul lui Kiki vrea 40.000 şi el. Dacă jucătorul nu joacă, nu mă ţin de cuvânt. Bine, mă, să vedem ce joacă jucătorul. Dacă juca bine două meciuri, îi dădeam şi lui 40.000.

El vrea 40.000, dar el nu e impresar. El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar. A făcut factură pe numele lui, dar el nu are licenţă de impresar. I-am zis lui Vali: ’Băi Vali, suntem nebuni? Se face dosar penal!’ Cum să îi dau banii aşa? Era pe vremuri aşa.

Îmi trebuie puşcărie? De unde să îi dau, din buzunuarul meu? Nu am voie! Kiki va juca din iarnă, dar nu se ştie dacă îşi revine până atunci”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Mihai Joiţa l-a ameninţat pe Gigi Becali

”Nu este scos de pe lista de Liga 1 şi nici nu poate fi scos, pentru că e împotriva regulamentelor. Nu e scos de pe listă, jucătorul e accidentat. Poate că a fost scos pe perioada în care este accidentat. Dar, în cazul în care un jucător este scos de pe listă, se poate îndrepta împotriva clubului, pentru că, practic, i se îngrădeşte dreptul la muncă.

N-am verificat dacă mai e pe listă, având în vedere că este accidentat. În momentul în care jucătorul îşi revine şi este apt de joc, dacă se stabileşte că a fost scos de pe listă, probabil că domnul Becali va fi nevoit să bage mâna în buzunar.

Contravine contractului pe care l-a semnat. E valabil pentru orice jucător. Până la urmă, el dă banii. Atâta timp cât omul plăteşte, când te angajezi la el, cam ştii cum stă treaba. Şi chestia cu scosul de pe listă cred că e o şicană, ca să pună presiune”, a spus agentul, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele