Ultima oră
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga

Analiza lui Elias Charalambous, la capătul unui meci nebun. ”Am început bine, am marcat devreme. Asta şi voiam”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21504437/1/cha.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Elias Charalambous a punctat că a fost un meci nebun, dar a ţinut să îşi felicite elevii pentru modul în care au gestionat situaţia împotriva ultimei clasate.

”Vreau să îmi felicit jucătorii. A fost un meci nebun. Am început bine, am marcat devreme. Asta şi voiam. Am mai avut o şansă mare prin Florinel Coman, la un corner.

Din păcate am primit un cartonaş roşu, s-a îngreunat situaţia. A trebuit să găsim soluţii, am suferit. Ştiam că va fi dificil. Când adversarul marchează şi joci în inferioritate, evident că e greu. Am rămas uniţi şi ştiam că vom avea şansele noastre pe contraatac.

E important că am câştigat. Avansul pe care îl avem nu înseamnă mare lucru pentru mine în acest moment. Mai avem 3 meciuri până la înjumătăţire. Mai e mult până acolo, trebuie să ne refacem până la meciul de joi. Vom găsi soluţii!”
a concluzionat cipriotul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele