Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-2, în direct la Prima Sport 1. Omondi readuce oaspeţii în avantaj
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

”Acolo s-a rupt totul!”. Andrei Dumiter, sincer după despărţirea de FCSB

FCSB Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20975065/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Andrei Dumiter a reacţionat după ce Gigi Becali a hotărât ca FCSB să îl cedeze pe atacantul în vârstă de 23 de ani la FC Voluntari.

Dumiter nu a avut nimic să îi reproşeze patronului ”roş-albaştrilor”, ci, din contră, l-a lăudat. Vârful consideră că Becali nu a vorbit niciodată negativ la adresa sa.

Andrei Dumiter a explicat că după accidentarea sa din vară au fost aduşi jucători pe bani mulţi pe postul său (Andrea Compagno, Billel Omrani), iar, după aceea, nici el nu a reuşit să facă ”mare lucru”, fiind trecut ”pe linie moartă”, ceea ce a condus, în cele din urmă, la despărţire.  

”Până acum, niciodată nu a spus ceva rău de mine. În toate ziarele, chiar dacă ziariştii şi moderatorii încercau să scoată ceva negativ de la dânsul, întotdeauna m-a lăudat. În vară, când m-am accidentat înainte de primul meci oficial, cred că s-a rupt totul.

După aceea s-au adus jucători pe acel post, pe bani foarte mulţi. Am intrat, n-am reuşit nici eu să fac mare lucru, nici n-am fost într-un context care să-mi dea foarte multă încredere şi ritmul de joc de care aveam nevoie.

Nu s-a mai avut răbdare, am fost trecut pe linie moartă şi de acolo am decis că este mai bine să ne despărţim.", a declarat Andrei Dumiter, conform AS.ro.

El a fost transferat în vara anului 2021 de la Sepsi OSK pentru 350.000 de euro. În această iarnă a fost cedat la FC Voluntari de către FCSB.

3 goluri şi o pasă de gol a reuşit Andrei Dumiter pentru formaţia ”roş-albastră” în 27 de meciuri oficiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele