Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

A venit "nota de plată" pentru Petrolul, după incidentele din meciul cu Sepsi

Superliga Publicat pe 20 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21530399/2/petrolul-ploiesti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-8-03-2024-1.jpg

Sepsi s-a impus pe terenul Petrolului în ultima etapă a sezonului regular, scor 2-1, într-un meci care a avut parte de mai multe incidente.

Meciul Petrolul - Sepsi a fost întrerupt pentru câteva minute, după ce un jucător a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribună. 

În minutul 20 al partidei din Superliga, Darius Oroian a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost nimerit în cap de un obiect aruncat din tribune. Din fericire jucătorul a putut continua meciul, după ce a primit ok-ul medicilor.

Galeria ploieştenilor a vociferat mai multe scandări cu tentă xenofobă la adresa adversarilor, iar Comisia de Disciplină a sancţionat evenimentele din această partidă.

Miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis să sancţioneze clubul Petrolul, conform Agerpres. De asemenea, preşedintele ploieştenilor a fost avertizat. 

"ACS Petrolul 52 vs. ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe - Incidente - În temeiul art. 82.1 si 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 33.750 lei.

În temeiul art. 55 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, se sancţionează dl. Claudiu Tudor cu avertisment", se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

VIDEO | Rezumat Petrolul - Sepsi, 1-2:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele