Ultima oră
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga

”A fost un meci reuşit pentru toată lumea”. Tavi Popescu, prestaţie de moral în faţa ultimei clasate

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21504428/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024-2.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Pentru tânărul Octavian Popescu a fost o partidă bună, în care a fost unul din cei mai activi oameni de pe teren. Mijlocaşul nu concepe ca în acest sezon FCSB să rateze titlul.

”A fost un meci reuşit pentru toată lumea. Este important că am luat trei puncte şi ne-am distanţat la 10 puncte. Trebuie să o ţinem tot aşa şi să câştigăm campionatul.

Presiune este pe celelalte echipe, noi avem 10 puncte avans.  E o luptă strânsă, se vor înjumătăţi punctele. Trebuie să câştigăm tot până la final.

Încep să prind încredere, am dat o pasă de gol, o bară, nu a vrut să intre mingea în poartă”,
a spus Tavi Popescu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele