Ultima oră
MotoGP va reveni în India abia în 2026 MotoGP va reveni în India abia în 2026
Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV
Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri” Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri”
Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei
S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan

Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona

Barcelona Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:11
mail-share icon Email

Wojciech Szczesny a părăsit-o pe Juventus, în această vară, iar după anunţul despărţirii a luat decizia de a se retrage. Totuşi, polonezul a fost unul dintre portarii despre care s-a vehiculat că ar putea ajunge la Barcelona, iar mutarea s-ar putea concretiza. Szczesny a anunţat că se află în negocieri cu formaţia catalană. Marc-Andre ter Stegen s-a accidentat grav, weekendul trecut, şi nu va mai juca în actuala stagiune.

 
 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21744939/1/profimedia-0911428660.jpg

Barcelona a învins-o pe Villareal, scor 5-1, duminică seară, în deplasare. La scorul de 2-1 pentru formaţia catalană, Marc-Andre ter Stegen s-a accidentat şi a fost înlocuit de Inaki Pena. După ce verdictul medicilor, ruptură a tendonului rotulian al genunchiului drept, a venit, a devenit evident că germanul nu va mai putea evolua în actuala stagiune.

Astfel, rând pe rând, Keylor Navas, Claudio Bravo şi Wojciech Szczesny s-au arătat dispuşi să revină pe teren, deşi s-au retras. Deşi, cel puţin deocamadată, Hansi Flick a decis să meargă pe mâna lui Inaki Pena, portarul de 25 de ani ar putea să iasă din primul 11, în viitorul apropiat. Wojciech Szczesny a declarat că este interesat să revină pe teren şi a dezvăluit că se află în negocieri cu Barcelona.

"Barca este unul dintre cele mai bune cluburi din lume ... este o variantă pe care o iau în calcul, suntem în discuţii. Ar fi lipsă de respect dacă nu aş lua în calcul această opţiune", a declarat Wojciech Szczesny, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Juventus ar avea de câştigat de pe urma mutării

Wojciech Szczesny s-a retras, în această vară, după ce a apărat poarta lui Juventus în utlimii şapte. Dacă va decide să revină în fotbal, "Bătrâna Doamnă" ar avea de câştigat de pe urma acestei mutări.

Conform Sport.es, în momentul în care polonezul a plecat de la Juve, a fost parafată o înţelegere în care este stipulată o sumă pe care Szczesny ar trebui să o achite, în caz că va reveni pe teren. Se pare că Szczesny ar trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de două milioane de euro, în cazul în care se va înţelege cu Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele