Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Vlad Rusu, amintiri din perioada petrecută la FCSB. Atacantul a avut ofertă de la CSA Steaua

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20769118/1/tn2-1824279516-j-19.jpg

Vlad Rusu (32 de ani) şi-a amintit perioada petrecută la FCSB şi a recunoscut că a trecut prin momente destul de grele.

Atacantul, care la 16 ani venea la FCSB, după o impresia bună pe care a făcut-o la echipa de juniori a României, a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători români. El a prins doar 2 meciuri la FCSB, la prima echipă şi a jucat mare parte din timp la echipa a doua.

”Aveam 16 ani şi am avut discuţii cu mai multe cluburi, dar am ales să semnez cu Steaua (n.r. - la acea vreme, FCSB se numea Steaua). Existau anumite influenţe venite din partea oamenilor aflaţi în anturajul naţionalei. Au încercat să ne convingă să semnăm unul într-o parte, altul în cealaltă. Dar a fost strict decizia mea să merg la Steaua. M-am sfătuit şi cu părinţii, evident.

Veneam de la naţională şi am crezut că voi merge, dacă nu la juniori, cel mult la echipa a doua, care evolua atunci în Liga 3. După al doilea antrenament la echipa a doua şi după un meci la Liga 3, Cosmin Olăroiu m-a chemat la antrenamentele echipei mari. Nu realizam ce mi se întâmplă! Îi văzusem pe jucătorii Stelei doar la televizor. M-am trezit printre Rădoi, Bănel Nicoliţă, Goian, Ghionea. Mi-a luat ceva timp până să mă dezmeticesc. Mult timp n-ai însă la dispoziţie la un club ca Steaua. Dacă nu te adaptezi repede, n-ai nicio şansă să rezişti.

Mi-aduc aminte că n-am dormit nici măcar o jumătate de oră cu o noapte înainte. Mă gândeam ce o să le spun când intru în vestiar. Din fericire, toţi m-au primit extraordinar, şi pe mine, şi pe ceilalţi colegi veniţi de la echipa a doua.”, a spus Vald Rusu, pentru GSP.ro.

Vlad Rusu a fost ofertat şi de CSA Steaua

”Eu am jucat la Steaua, nu exista FCSB atunci. Cu cei de la CSA chiar au fost nişte discuţii acum 2-3 ani, dar aveam contract şi n-am putut să plec. Nu aş fi refuzat din start propunerea. Până la urmă, ca fotbalist profesionist trebuie să te duci şi să-ţi faci treaba unde eşti solicitat. Nu poţi să spui din start că tu nu mergi undeva doar pentru că ţii cu o echipă până la moarte. Mi se pare deplasat.”, a declarat Vald Rusu, pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele