Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

Vlad Cornea, în ”sferturile” de dublu ale turneului ATP Estoril Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21086374/1/cornea.jpg

Perechea Vlad Cornea/Radu Albot (România/Republica Moldova) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie ATP 250 de la Estoril, cu premii totale de peste 600.000 de euro.

Cornea şi Albot au trecut în primul tur de echipa Nicolas Barrientos/Ariel Behar (Columbia/Uruguay), scor 7-5, 4-6, 10-7.

În faza următoare, românul şi colegul său vor juca împotriva perechii din Belgia Sander Gille/Joran Vliegen, cap de serie 4.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.220 de euro şi 45 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele