Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763737/1/kosovo-romania-liga-natiunilor-06-09-2024.jpg

 

 

Naţionala de României a învins în Cipru, cu 3-0, în a treia etapă a grupei C2 din Liga Naţiunilor. ”Tricolorii” sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce a câştigat şi primele două confruntări.

Dennis Man a deschis scorul, iar la final a dezvăluit că momentul cheie a fost deschiderea rapidă de scor coroborată cu o primă repriză de vis.

”Ştiam că dacă nu vom înscrie repede nu ne vor lăsa să marcăm, dar am marcat repede 2 goluri şi altfel a fost meciul. Mă simt bine, am avut şi puţin noroc. Cu Lituania va fi un meci greu. Finală cu Kosovo? Nu trebuie să ne gândim la asta, trebuie să le luam treptat pe toate.

Nu am reuşit să vorbesc cu Mircea Lucescu prea multe. Ne dă încredere, ne explică cum stau lucrurile. Eu, dacă am reuşite, îmi acord singur încredere. Asta mă face să îmi ajut echipa. Mă simt bine, am avut continuitate şi antrenamentele de zi cu zi îşi spun cuvântul”,
a Man, la finale partidei de la Larnaca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri