Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763727/1/antrenament-romania-7-10-2024.jpg

 

 

Naţionala de României a învins în Cipru, cu 3-0, în a treia etapă a grupei C2 din Liga Naţiunilor. ”Tricolorii” sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce a câştigat şi primele două confruntări.

Mircea Lucescu, selecţionerul naţionalei României, a declarat că trebuie să uităm meciul cu Cipru, urmează un alt meci important, care poate asigura primul loc în grupă.

”Am controlat jocul şi ăsta este un lucru importan. Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte. Victoria este victorie, urmeaza acum un alt meci, foarte dificil. Deja trecem de la 20 de grade la şase grade. Acum trebuie să vedem cum recuperăm jucătorii, terenul a fost destul de moale, iar acolo ne asteaptă un teren greu.

Îmi pare bine pentru băieţi că au înlănţuit trei victorii, ceea ce înseamnă foarte mult. 3-0 la pauză nu a fost întâmplător, şi putea fi mai mare. Ne vom lupta cu Kosovo pentru şefia grupei, de aceea următorul meci este extrem de important. Poate fi un meci care să ne asigure calificarea”
, a declarat Mircea Lucescu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri