Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Echipa nationala Publicat astăzi, 11:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763204/1/antrenament-romania-7-10-2024-2.jpg

 

 

Mircea Lucescu a vorbit despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea la echipa naţională pentru meciurile cu Cipru şi Lituania.

  • Cipru şi România se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:45, în Nations League. Meciul va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi vizionate pe site-ul PrimaSport.ro.

Mircea Lucescu a avut câteva alegeri surpriză şi a decis să nu îi convoace pe Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea, doi dintre cei mai în formă atacanţi români ai momentului.

Recent, Gigi Becali şi Adrian Mutu au comentat alegerea selecţionerului. Ei nu au înţeles de ce Mircea Lucescu a decis să nu apeleze la vârful de la FCSB, iar antrenorul a explicat motivul din spatele acestei decizii.

”Nu înseamnă că un jucător care se transferă de la o echipă la alta (n.r. de la CFR la FCSB) trebuie să fie la naţională. Sunt meciurile europene, sau din campionat, în care el trebuie să demonstreze că merită să scot un jucător de la naţională (n.r. pentru a-i face loc).

În meciul cu PAOK, FCSB a jucat foarte mult în apărare şi a fost foarte retrasă. Doar faza golului a fost… Pentru o fază ca asta nu poţi să scoţi un jucător pentru a-i da ocazia altuia să joace, deocamdată.

Vom vedea pe viitor. Eu am încredere în el. A avut o perioadă în care nu a activat. Nu se poate face o echipă naţională cu un jucător care face un meci bun. E greu să ajungă la relaţii de joc cu ceilalţi”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit as.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri