Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763715/1/cipru-romania-liga-natiunilor-12-12-2024-1.jpg

 

 

Radu Drăguşin a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Cipru, scor 3-0, că este foarte fericit că în sfârşit a înscris.

“Aşteptam acest gol de ceva timp. Sunt foarte fericit. Trebuie să continuăm la fel. Am controlat meciul şi trebuie să o ţinem pe aceeaşi direcţie ca să ne merităm locul la Mondial. Astăzi colegii mei au făcut o treabă foarte bună”, a spus Drăguşin.

El a precizat că s-a simţit ca acasă la meciul de la Larnaca, datorită suporterilor. “Ne-am simţit ca acasă. Este incredibil suportul pe care ni-l oferă, Este un sentiment de mândrie pentru noi”.

“Cred că acum am început să arătăm roadele muncii noastre. Avem jucători în Serie A, în campionatele puternice, este inevitabil ca încet, încet şi echipa naţională să crească”, a mai spus Drăguşin.

Radu Drăguşin a avut şi un mesaj pentru suporteri: “Sperăm să vă facem mândri în continuare”.

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului, în a treia etapă a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări din grupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri