Ultima oră
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”
A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe” A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe”

VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 3-0. Oltenii au forţat cât a trebuit şi au bifat toate punctele

Superliga Publicat de Daian Cutu ieri, 22:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21749253/2/universitatea-craiova-unirea-slobozia-superliga-superbet-30-09-2024.jpg

 

 

Universitatea Craiova a câştigat pe teren propriu, 3-0, cu Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Craiova a deschis scorul în minutul 38, când Baiaram a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Andrei Ivan. După patru minute, Baiaram a marcat din aproape aceeaşi poziţie, dar de această dată din centrarea lui Bancu. Oaspeţii au avut un gol al lui Gele, care nu a fost validat de VAR din cauza unui ofsaid la Afalna, în minutul 76, după aproape cinci minute de aşteptare, iar din minutul 84 elevii lui Mihalcea au evoluat în zece. Alexandru Dinu a primit al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la vestiare, dar scorul final a fost CS Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Bancu a pasat şi Alexandru Mitriţă a intrat în careu şi l-a învins pe Denis Rusu, în minutul 90+5.

Oltenii au 19 puncte şi sunt pe locul secund în clasament, iar Unirea Slobozia a adunat 11 puncte şi ocupă poziţia a 14-a.

VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 3-0 (Baiaram 38, 42, Mitrţă 90+4), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpătînă, Maldonado, Badelj, Bancu - Oshima, Screciu - Baiaram, Mitriţă, Ivan - Koljic
  • Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Dinu, Pospielov, Şerbănică - Perianu - Pacionel, Camara, Puerece - Aganovic - Afalina

Minutul 90+6: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-0.

Minutul 90+4: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă profită de defensiva nerepliată, trece de un adversar şi reia perfect plasat din careu în plasa laterală.

Minutul 83: Dinu faultează aproape de propriul careu şi vede al doilea galben. Slobozia are om în minus.

Minutul 76: Gele reia din 3 metri, dar după analiza var, golul este anulat pentru un offside infim la Afalna.

Minutul 67: Mitriţă trimite pe culoar pentru Lukic, care trage în Rusu.

Minutul 61: Deşi culcat la pământ, Popescu reuşeşte să salveze la şutul lui Aganovic.

Minutul 57: Ivan reia cu latul din careu. Mingea deviată a căzut pe plasa porţii.

Minutul 55: Rusu intervine bine la o minge din unghi.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 2-0.

Minutul 44: Popescu se întinde şi scoate în corner o minge uşor deviată trimisă de Camara de la 20 de metri.

Minutul 42: GOL Universitatea Craiova! Acţiune rapidă în flancul stâng cu minge trimisă în careu de Bancu. Baiaram a fost providenţial.

Minutul 38: GOL Universitatea Craiova! Acţiune prelungită de atac a gazdelor. La mingea centrată de Ivan, Baiaram i-a luat faţă lui Şerbănică şi a punctat cu o lovitură de cap.

Minutul 36: Bancu trimite o centrare de bună calitate, iar Koljic trimite cu capul puţin peste transversală.

Minutul 30: Mitriţă trage moale de la distanţă. Rusu nu a avut emoţii.

Minutul 7: Afalna pătrunde şi trage din afara careului. Mingea s-a dus peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Înaintea acestui duel, Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 16 puncte acumulate după primele 10 etape. Oltenii vin după 4 etape în care au obţinut doar 2 puncte şi nu au altă variantă în această seară decât victoria, care îi poate readuce pe podium.

De partea cealaltă, Unirea Slobozia se află pe 14, cu 11 puncte. Ialomiţenii vin după 2 înfrângeri consecutive, cu Dinamo şi Rapid, iar în cazul unui succes pe Oblemenco se pot apropia la o singură „lungime” de primul loc de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele