Ultima oră
Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile” Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile”
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic
Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României? Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României?
VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii
Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică” Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică”

Charalambous, OUT de la FCSB? Becali a recunoscut în direct că a pus ochii pe antrenorul revelaţie din Superligă: ” L-aş lua! Să asculte, că alţii au ascultat” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat astăzi, 18:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21749914/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 11-a din Superligă.

Cu doar trei jucători rămaşi printre titulari faţă de meciul din cupele europene, bucureştenii au marcat în minutul 6 la Sf. Gheorghe, dar golul lui Octavian Popescu a fost anulat pentru un ofsaid. Zece minute mai târziu oaspeţii au înscris prin Florin Tănase, lovitură de cap la centrarea lui Alexandru Băluţă. 

Gazdele au avut o bună ocazie în minutul 23, când Târnovanu a respins şutul lui Haruţ, şi FCSB a intrat cu avantaj minim la cabine. Introdus în echipă după pauză, Bîrligea a ratat pentru bucureşteni în minutul 48, când a şutat peste poartă, şi a avut un gol anulat în minutul 67, pentru o poziţie de ofsaid a lui Dawa. 

După meci, Becali a avut o intervenţie telefonică la Prima Sport. Patronul FCSB a fost întrebat dacă ar fi tentat să îl aducă pe Dorinel Munteanu la echipă. În primă fază, Becali a spus că ar fi tentat, dar ulterior, a declarat că antrenorul nu mai este de nivelul FCSB. 

”Eu pe Dan Petrescu nu l-aş lua, că vorbeşte urât cu jucătorii, dar un Dorinel Munteanu, aş lua... Nu l-aş lua, că nu mai este el de FCSB. Nu este de FCSB. La FCSB e altă ligă, adică e altceva. Dorinel nu ascultă, şi cine nu ascultă… Nu mă asculţi, nu vii. ”Haralambus” ascultă, o să devină milionar.

Cine ascultă pe Becali devine milionar. Reghecampf a ascultat, devine milionar. Olăroiu a ascultat, devine milionar”, a spus Becali, la Prima Sport.

FCSB s-a impus cu 1-0 şi, cu 13 puncte, a urcat pe locul 9 în ierarhia Superligii. Sepsi este pe locul 13, cu 11 puncte.

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele