Ultima oră
Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO 

Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”

Portarul argentinian Emiliano Martinez îşi face mea culpa, după gesturile ofensatoare care i-au adus o suspendare din partea FIFA

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 22:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21750218/1/profimedia-0905941918.jpg

 

 

Portarul argentinian Emiliano Martinez a cerut scuze, luni, pentru gesturile ofensatoare care i-au adus o suspendare de două meciuri din partea FIFA.

„Accept sancţiunea FIFA şi îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva, sărbătorile ar trebui să aducă zâmbete multor copii şi nu să nu respecte pe nimeni”, a declarat el pe contul său de Instagram.

Comisia de Disciplină a FIFA a anunţat sâmbătă că portarul a fost suspendat pentru două meciuri internaţionale pentru „încălcări ale articolului 13 din Codul Disciplinar al FIFA (comportament ofensiv şi încălcarea principiilor fair-play-ului) în timpul meciurilor Argentina-Chile din 5 septembrie şi Argentina-Columbia din 10 septembrie”.

El va rata meciurile de calificare la Cupa Mondială din 2026 cu Venezuela şi Bolivia din 10 şi 16 octombrie.

La sfârşitul meciului cu Chile (victorie cu 3-0), „Dibu” Martinez a aşezat o replică a trofeului Copa America, câştigat de ţara sa în această vară, în acelaşi mod obscen ca după finala cu Franţa de la Cupa Mondială din 2022.

Apoi, la fluierul final al înfrângerii cu 2-1 în faţa Columbiei, el a lovit camera unui reporter care îl urmărea pe teren.

„Nu a fost niciodată intenţia mea să nu respect pe nimeni. Nu am înţeles că un gest bine primit de oameni a fost ofensator, dar voi încerca să nu mai jignesc pe nimeni şi să mă concentrez pe câştigarea de titluri cu Argentina şi Aston Villa”, a adăugat portarul de 32 de ani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri